S.C. ProServ S.A. Hunedoara

Incepand cu 4 ianuarie 2003 societatea ProServ S.A. Hunedoara face parte din grupul de firme MICRO MEGA HD S.A.

In anul 2002, S.C. ProServ S.A. Hunedoara s-a desprins din S.C. SIDERURGICA S.A. Hunedoara, avand ca obiecte de activitate: sera de flori, sectorul intretinere curatenie in spatii interioare si exterioare si atelierul de intretinere si reparatii cladiri si instalatii.

Avand la baza flexibilitatea si adaptabilitatea la cerintele economiei de piata si cu o permanenta grija pentru satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor, societatea a realizat o crestere semnificativa a cifrei de afaceri, reusind o dublare a acesteia in fiecare an.

Principalele activitati sunt:
- Sector constructii industriale si civile;
- In cadrul Atelierului de intretinere si reparatii cladiri si instalatii se produc confectii metalice, lucrari de lacatuserie, tamplarie, instalatii sanitare, instalatii de termoficare, instalatii electrice, decolmatare si vidanjare;
- Sectorul de intretinere si curatenie – lucrari de curatenie interioara si exterioara, curatire carosabil, stropire zone verzi, intretinere spatii destinate diverselor activitati, salubrizare;
- Sera de flori – covoare si aranjamente florale, flori taiate, in ghiveci si de ambient;
- Colectare si reciclare deseuri nemetalice (hartie, PET, sticla).

Axata la început pe prestarea de servicii catre S.C. Siderurgica S.A. Hunedoara, firma si-a marit continuu portofoliul de clienti si totodata recunoasterea si prestigiul local si zonal.

Dispunand de o infrastructura corespunzatoare (utilaje si echipamente moderne) si totodata de personal calificat si motivat, S.C. ProServ S.A. Hunedoara promoveaza o strategie de parteneriat si avantaj reciproc fata de clientii sai si celelalte parti interesate. Deviza firmei noastre este: "Satisfactia clientului este bucuria noastra".